Hvem er AcuCare

AcuCare ApS blev grundlagt i juni 2014 og har overtaget alt salg af nåle og klinikudstyr fra AcuPharma A/S.

Vi leverer nåle og klinikudstyr til over 2000 Klinikker og sygehuse primært fordelt over Danmark, Sverige, Norge.

Mange af vores akupunkturnåle leveres fra virksomheden Wujiang City i Kina, som er verdens største producent af akupunkturnåle. Virksomheden Wujiang er GMP-certificeret, og alle produkter er TÜV- eller CE mærkede, eller har anden international godkendelse.

De fleste af vores moxa produkter kommer fra Japan, som har en lang tradition for fremstilling af denne specielle moxa af meget høj kvalitet.

AcuCare ApS er total leverandør af udstyr inden for cupping og er specialiseret i produkter til moderne cupping udstyr. Vores produkter leveres primært fra det tyske firma HeVaTech, som udelukkende producerer kvalitetsudstyr, inden for moderne cupping terapi. Alle deres produkter er godkendt som medicinsk udstyr i EU.

AcuCare ApS afholder sammen med Cupping.dk løbende kurser i ”Moderne Cuppingterapi”.

AcuCare ApS har et godt samarbejde med alternative skoler i Danmark. Vi tilbyder studerende på alternative studier 10 % rabat på Akupunkturnåle og udstyr, samt moxa og traditionel cuppingudstyr, igennem hele din studietid, dog ikke på i forvejen nedsatte varer. (Se mere under Handelsbetingelser)

AcuCare kommer meget gerne ud for at præsentere vores produkter på klinikker, Skoler og foreninger. Vi stiller også gerne op på messer/seminarer inden for akupunktur og lignende arrangementer i Danmark.

Du kan løbende kontakte AcuCare ved spørgsmål, for tilmelding til kurser, eller for at lave en aftale om en produktpræsentationsaften.

Acucare udsender jævnligt nyhedsbrev for at holde dig opdateret med vores gode tilbud og kurser. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på hjemmesiden.

AcuCare yder en god kundepleje efter mottoet ”Respekt, ærlighed og venlighed er vores filosofi”

Vi glæder os til et godt sammenarbejde

Med venlig hilsen

AcuCare ApS

Bo Stentoft Jensen


Indehaver, Kundeservice og Rådgivning.

Akupunktør og Cupping terapeut, samt indehaver af AcuCare ApS, Cupping.dk og Lyngens Akupunktur Klinik.

Bo har siden 2003 arbejdet som Akupunktør (RAB), i sin egen klinik ”Lyngens Akupunktur Klinik”. Ud over akupunktur tilbyder Bo også behandlinger inden for bl.a. cuppingterapi og bioresonans.

Lyngens Akupunktur Klinik er velbesøgt og behandler dagligt kunder fra hele Sjælland. Klinikken har et godt samarbejde med mange af de lokale firmaer, sportsklubber og foreninger, som flittigt benytter sig af dens faciliteter til behandling af b.la. sygdom, skader og smerter. Desuden har Bo specialiseret sig i Moderne Cuppingterapi, som er en ny og super effektiv behandlingsform. I forbindelse med dette har Bo grundlagt Cupping.dk og afholder jævnligt kurser i dette. Bo har altid været meget inspireret af den alternative verden, samt sund kost og livsstil. Han har mere end 30 års erfaring indenfor styrketræning og asiatisk kampsport. Bo har i de sidste par år udviklet og arbejdet på et nyt og super effektivt cupping system som kaldes Musclecup®, som primært henvender sig til sportsfolk.
Isabelle Viret Jensen


Indehaver, Indkøb

Isabelle er født og opvokset i Schweiz og bosat siden 1996 i Danmark. Isabelle taler og skriver flydende tysk, fransk, engelsk og dansk. Isabelle står for bestillinger af varer og korrespondancen med vores udenlandske leverandører. Til dagligt arbejder Isabelle som Statsautoriseret Fodterapeut.Maja Damstedt


Daglig drift, salg og lagerCopyright Acucare 2019 handelsbetingelser